Heeft u een stoel die lekker zit, maar waarvan de bekleding is versleten? Heeft u een erfstuk gekregen waarvan de bekleding niet past bij uw inrichting? Dan is het een idee om uw stoel of bank opnieuw te laten stofferen.

Een eigentijdse uitstraling
Hoe wilt u uw stoel er laten uitzien? Modern of klassiek? Ik heb een ruime collectie stoffen waar u uit kunt kiezen. De stoffen zijn van de beste kwaliteit en gaan jarenlang mee.

Restauratie
Het stofferen is meer dan alleen een nieuwe stof om de stoel heen doen. Ik kijk ook de binnenkant van uw stoel. Zijn de veren nog goed? Is het schuim niet helemaal vergaan? Als het nodig is, dan zorg ik dat de stoel lekker blijft zitten. Ik kan ook uw stoel in hele nieuwe kleur verven.

Wat kost stofferen?
Stofferen is maatwerk. Op basis van een aantal gegevens kan ik u een goede indicatie geven van wat het stofferen kost. Kijk ook eens bij een aantal voorbeeldprojecten.

Wat kunt u nog meer stofferen?
Stofferen is niet alleen voor oude stoeltjes, maar ook voor nieuwe schone kussens voor uw caravan, camper of boot. Ook is het mogelijk nieuwe matrassen te maken die geheel aan uw wensen voldoen, in bijpassende bekleding of in een frisse witte/ blauwe matrastijk. Of u geeft uw bank een tweede leven. Vraag mij naar de mogelijkheden.

Loungekussens bekleden
Warme zomeravonden brengt u heerlijk in de tuin door, op uw loungebank, hangend op uw loungekussens. Helaas wordt de bekleding van uw loungekussens na elke jaren toch minder mooi. Dan is het tijd om uw loungekussens weer opnieuw te bekleden. Voor een frisse uitstraling of een hele nieuwe look in uw tuin.
De kussens van de loungeset moeten wind en weer kunnen doorstaan. De stof waarmee uw loungekussen bekleed moeten dus ook tegen weer en wind kunnen. Ik heb een ruim assortiment stoffen die u kunt gebruiken om uw loungekussens een nieuw uiterlijk te geven.
Wilt u uw loungekussens bekleden, neem dan contact met mij op.

Modern stofferen
Heeft u een strakke inrichting? En wilt u uw meubel modern stofferen? Dan kan ik u helpen. Ik heb een ruime keuze uit moderne stoffen die passen bij elke modern en strak interieur.
Modern stofferen hangt niet alleen van de stof af maar ook van de manier van stofferen. Minder franjes, strakke lijnen
Wilt u uw meubels modern stofferen, neem dan contact met mij op.
Camperkussens bekleden
De kussen van uw camper bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw mobiele tweede huis. Maar de camperkussens hebben ook veel te lijden: van een lange rondreis, een kan koffie over de bekleding, vieze modderwandelschoenen. Dan is het fijn om te weten dat u eenvoudig uw camperkussen kunt laten bekleden. Camperkussens moeten voldoende stevig zijn. U leeft tenslotte een ruime tijd in een klein ruimte. Uw camperkussens hebben dus veel te lijden. De stof moet dus aan bepaalde eisen voldoen en moeten voldoende stevig zijn.
U kunt uw camperkussens bekleden met een nieuwe stof, maar ook het schuim zelf is belangrijk. Is dit doorgezakt of gescheurd, dan zitten ze niet meer lekker. Dat hoort ook bij camperkussens bekleden.
Wilt u uw camperkussens laten bekleden? Neem dan contact met mij op.