Eames Softpad 222 nieuwe bekleding

stoelvanireneportfolioLeave a Comment

Ik zeg nu wel dat ik er OP zit, maar dat is niet waar. De Eames EA 222 is een stoel waar je IN zit. Dat is een belangrijk verschil, maar ik kende het niet. Ik droomde er wel eens van, maar echt zitten IN een stoel, nee, dat had ik nog nooit gedaan. Misschien was ik er te haastig voor. Ik zat liever OP een stoel, dan kon ik snel weer verder. Maar sinds ik een stoel heb waar je IN zit, is alles anders. Mijn haast is weg. Ik zit nu te zitten, een activiteit die ik niet kende. Het wonder is trouwens dat de EA 222 er helemaal niet uitnodigend uitziet. Hij is rank en elegant, zakelijk – geen gezelligsheidsdier voor bij de open haard.

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *