Bootstoffering

Irene de Jongbootstoffering, maatwerk, portfolioLeave a Comment

Ook voor complete bootstoffering kunt u bij mij terecht, hier heb ik een boot voorzien van deels nieuwe kussens, vooral de zit, de rugkussens waren mooi in vorm en niet versleten, deze boot is helemaal met leer bekleed,

Op de tafel ligt een opvouwbaar maatkussen wat ideaal is als er gasten aan boord zijn, of voor gezellige lounge avonden.

kussens worden tijdens proces gepast op locatie om zeker te zijn van de juiste maat!

Bootkussens bekleden
De kussen van uw boot bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw mobiele tweede huis. Maar de bootkussens hebben ook veel te lijden: van een lange rondreis, een kan koffie over de bekleding, en nat zeilpak. Dan is het fijn om te weten dat u eenvoudig uw bootkussen kunt laten bekleden. Deze kussens moeten voldoende stevig zijn. U leeft tenslotte een ruime tijd in een klein ruimte. Uw bootkussens hebben dus veel te lijden. De stof moet dus aan bepaalde eisen voldoen en moeten voldoende stevig zijn.
U kunt uw camperkussens bekleden met een nieuwe stof, maar ook het schuim zelf is belangrijk. Is dit doorgezakt of gescheurd, dan zitten ze niet meer lekker. Dat hoort ook bij camperkussens bekleden.
Wilt u uw bootkussens laten bekleden? Neem dan contact met mij op.

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *