Heeft u een stoel die lekker zit, maar waarvan de bekleding is versleten? Heeft u een erfstuk gekregen waarvan de bekleding niet past bij uw inrichting? Dan is het een idee om uw stoel of bank opnieuw te laten stofferen.

Een eigentijdse uitstraling
Hoe wilt u uw stoel er laten uitzien? Modern of klassiek? Ik heb een ruime collectie stoffen waar u uit kunt kiezen. De stoffen zijn van de beste kwaliteit en gaan jarenlang mee.

Restauratie
Het stofferen is meer dan alleen een nieuwe stof om de stoel heen doen. Ik kijk ook de binnenkant van uw stoel. Zijn de veren nog goed? Is het schuim niet helemaal vergaan? Als het nodig is, dan zorg ik dat de stoel lekker blijft zitten. Ik kan ook uw stoel in hele nieuwe kleur verven.

Wat kost stofferen?
Stofferen is maatwerk. Op basis van een aantal gegevens kan ik u een goede indicatie geven van wat het stofferen kost. Kijk ook eens bij een aantal voorbeeldprojecten.

Wat kunt u nog meer stofferen?
Stofferen is niet alleen voor oude stoeltjes, maar ook voor nieuwe schone kussens voor uw caravan, camper of boot. Ook is het mogelijk nieuwe matrassen te maken die geheel aan uw wensen voldoen, in bijpassende bekleding of in een frisse witte/ blauwe matrastijk. Of u geeft uw bank een tweede leven. Vraag mij naar de mogelijkheden.