Ik heb heel veel mooie stoffen van verschillende stofhuizen.

Ik heb een aantal stalenboeken van Gabriel, een Deens label met wollen stoffen.http://www.gabriel.dk/en/

wat ik ook in huis heb zijn de stoffen van Reynaldo, deze hebben allemaal een chique uitstraling.http://reynaldo.nl/

Mobus is een leverancier uit Belgie van wie ik veel klassieke en moderne stoffen heb

de Keymer is een nederlands label, hele mooie uni’s in veel verschillende wevingen, ook kunstleer en stoffen voor buiten.

Vyva fabrics is het adres waar ik alle mooie buitenstoffen vandaan haal, mooie sunbrella stoffen en goede kwaliteit in kunstleder. vaak pas ik deze stoffen ook toe in huizen waar kinderen zijn, de stoffen zijn allemaal water en vuil afstotend wat natuurlijk ideaal is.https://vyvafabrics.nl/

Ook heb ik een aantal stoffen van Switch in huis, sterke, mooie stoffen voor een klein prijsje.

Om alle stoffen te laten zien  is te veel om allemaal op deze site te zetten. Ik laat u graag zien welke stoffen u kunt gebruiken om uw stoel, bank of kussen te bekleden. Maak daarvoor snel een afspraak!

Loungekussens bekleden
Warme zomeravonden brengt u heerlijk in de tuin door, op uw loungebank, hangend op uw loungekussens. Helaas wordt de bekleding van uw loungekussens na elke jaren toch minder mooi. Dan is het tijd om uw loungekussens weer opnieuw te bekleden. Voor een frisse uitstraling of een hele nieuwe look in uw tuin.
De kussens van de loungeset moeten wind en weer kunnen doorstaan. De stof waarmee uw loungekussen bekleed moeten dus ook tegen weer en wind kunnen. Ik heb een ruim assortiment stoffen die u kunt gebruiken om uw loungekussens een nieuw uiterlijk te geven.
Wilt u uw loungekussens bekleden, neem dan contact met mij op.

Modern stofferen

Heeft u een strakke inrichting? En wilt u uw meubel modern stofferen? Dan kan ik u helpen. Ik heb een ruime keuze uit moderne stoffen die passen bij elke modern en strak interieur.
Modern stofferen hangt niet alleen van de stof af maar ook van de manier van stofferen. Minder franjes, minder zichtbare
Wilt u uw meubels modern stofferen, neem dan contact met mij op.

Camperkussens bekleden
De kussen van uw camper bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw mobiele tweede huis. Maar de camperkussens hebben ook veel te lijden: van een lange rondreis, een kan koffie over de bekleding, vieze modderwandelschoenen. Dan is het fijn om te weten dat u eenvoudig uw camperkussen kunt laten bekleden. Camperkussens moeten voldoende stevig zijn. U leeft tenslotte een ruime tijd in een klein ruimte. Uw camperkussens hebben dus veel te lijden. De stof moet dus aan bepaalde eisen voldoen en moeten voldoende stevig zijn.
U kunt uw camperkussens bekleden met een nieuwe stof, maar ook het schuim zelf is belangrijk. Is dit doorgezakt of gescheurd, dan zitten ze niet meer lekker. Dat hoort ook bij camperkussens bekleden.
Wilt u uw camperkussens laten bekleden? Neem dan contact met mij op.